Política

L'Associació de Víctimes del Terrorisme demana el retorn a la presó de De Juana Chaos

Convoca per dissabte una concentració, que ja té el suport del PP i del Fòrum d'Èrmua

L'Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT) ha convocat una concentració per al pròxim dissabte a les 19h davant els ajuntaments de les principals ciutats de l'Estat per demanar el retorn a la presó de De Juana Chaos. Sota el lema 'Rendició en el meu nom, ¡no! De Juana a la presó', l'acte s'emmarca dins de la seva campanya per exigir el retorn a la presó de De Juana perquè acabi de complir els tres anys que li va imposar el Tribunal Suprem.

El Fòrum d'Ermua i el PP ja han mostrat el seu suport a la convocatòria. El líder popular, Mariano Rajoy, va assegurar fa uns dies que “sempre” donarà “suport a totes les iniciatives que plantegin les víctimes del terrorisme”.

Segons l'AVT, a Madrid, la convocatòria de dissabte se celebrarà a la plaça de la República Dominicana perquè va ser allà on el Comando Madrid d'ETA, al que pertanyia De Juana Chaos, va cometre un atemptat el 1986 contra un comboi de la Guàrdia Civil en què van morir 12 agents i van quedar ferides una seixantena de persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.