Política

Detingut en un aeroport australià el vuitè sospitós en relació amb els atemptats al Regne Unit

La detenció s'ha produït a última hora del dilluns 2 de juliol i encara no han estat presentats càrrecs contra el sospitós

Les autoritats australianes han detingut a un home de 27 anys d'edat que treballava en un hospital de l'estat de Queensland, per la seva relació amb els atemptats fallits del passat cap de setmana al Regne Unit. La detenció s'ha produït a última hora del dilluns 2 de juliol i encara no han estat presentats càrrecs contra el sospitós.

El sospitós -que seria el vuitè detingut en relació amb aquests atacs- va ser capturat per la policia estatal i federal a l'aeroport internacional de Brisbane, ciutat de l'aquesta de l'estat de Queensland, a Austràlia, quan intentava embarcar en un vol amb un bitllet només d'anada, va informar als periodistes a Canberra el fiscal general, Philip Ruddock.

Segons va precisar Ruddock, el detingut no és un ciutadà australià, tot i que va evitar precisar la nacionalitat del mateix, que treballava a l'hospital Gold Coast, a l'est de Queensland. "L'individu implicat volia deixar Austràlia i entenc que no tenia bitllet de tornada", va assenyalar Ruddock, que va afegir que el detingut està sent interrogat per la policia, tot i que no va aclarir quin seria la relació d'aquest amb els atemptats al Regne Units ni si hi ha altres persones a Austràlia que estiguin sent investigades per aquest cas.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.