Política

Tres detinguts per ser sospitosos d'atemptar a Alemanya

Tres homes han estat detinguts a Alemanya com a sospitosos d'estar preparant atemptats amb bomba contra aeroports del país, segons ha anunciat el ministre de Defensa, Franz Josef Jung.

En declaracions a la cadena pública de televisió alemanya ARD, Jung ha assegurat que les detencions han estat per "una imminent amenaça" d'atemptat, encara que no ha volgut donar detalls de l'operació.

La Fiscalia Federal ha confirmat, a través d'una nota curta, que els tres homes formen part d'"una organització terrorista de motivació islàmica". El comunicat es limita a assenyalar que les detencions van estar acompanyades de "varis registres domiciliaris en diferents estats federats", a la vegada que ha convocat una conferència de premsa a mig matí.

Mitjans de comunicació alemanys han assenyalat que els tres sospitosos projectaven atemptar contra l'aeroport internacional de Frankfurt i la base nord-americana de Ramstein, la més gran de l'exèrcit nord-americà a Europa. També asseguren que la policia ha trobat en una de les vivendes registrades una quantitat important d'explosius i que els detinguts estaven preparats per cometre atemptats en qualsevol moment.

Dos dels detinguts tenen passaport alemany i el tercer la ciutadania paquistanesa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.