Política

Madí qualifica Carod de "politicastre" i demana que "es retiri de la vida política"

Critica la "falta d'escrúpols" que ha demostrat Carod per dir ara que va ser un "error" demanar el 'no' a l'Estatut

El portaveu de CDC, David Madí, ha demanat que Josep Lluís Carod-Rovira "es retiri de la vida política" perquè, en el seu parer, la retirada de Carod suscita "és un consens cada vegada més creixent tant dins de la societat com dins del seu partit". Madí considera que Carod-Rovira "s'hauria de retirar" per la "falta d'escrúpols" que ha demostrat, ha dit Madí, en el debat de l'Estatut en considerar ara que va ser un "error" que ERC demanés el 'no' en el referèndum.

"El greu no és que Carod reveli avui que ell i altres dirigents republicans apostaven pel 'sí' al nou Estatut, ja que s'ha demostrat que la posició d'ERC ha estat irrellevant, sinó que el més greu i perillós és com un dirigent que creu que l'Estatut és un avanç per a Catalunya acaba defensant el 'no'", ha comentat Madí.

En aquest sentit, el dirigent de CDC s'ha mostrat "absolutament sobrepassat pel cinisme de Carod i atemorit per la seva personalitat", i ha afegit: "La societat està cansada de politicastres que propugnen les mans netes però que practiquen la política amb més falta d'escrúpols imaginable".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.