Política

El número 2 d'Al-Qaida apareix en un nou vídeo fent una crida als musulmans perquè s'uneixin a la 'Jihad'

En un nou vídeo difós per Internet, el número dos d'Al-Qaida, Ayman Al-Zawahiri, insta els musulmans a derrocar els "règims corruptes" del món islàmics i a atemptar contra interessos  occidentals i jueus arreu del món.

En la gravació d'una hora i 35 minuts, apareix Al-Zawahiri vestit de blanc i parla de diverses qüestions, des de l'Iraq fins a l'Aràbia Saudita, passant pels Territoris Palestins i Egipte. La mà dreta d'Ossama bin Laden fa una crida als musulmans a unir-se en la Jihad (guerra santa) i donar suport al moviment islamista a l'Iraq.

En el vídeo, el segon missatges enregistrat en menys de tres setmanes i que ja s'ha emès per la cadena Al-Jazira, l'egipci Al-Zawahiri també ha fet una crida a derrocar els "règims corruptes" en el món islàmic a través de "cops d'estat militars o fent una crida a la desobediència civil".


Segons ha indicat la SITE, la gravació ha estat obtinguda després que el vídeo hagi estat difós en pàgines web radicals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.