Política

La policia iemenita mata un presumpte implicat amb l'atemptat de dilluns

L'home abatut es considerat per la policia com el principal responsable de l'atac terrorista

La policia iemenita ha abatut un ciutadà egipci durant un tiroteig en el marc d'una operació antiterrorista relacionada amb l'atemptat del passat dilluns. Segons fonts policials, l'intercanvi de trets va tenir lloc la nit de dimecres a dijous al barri Al Setin de Sanaa, la capital del Iemen. Durant l'operació han resultat ferits dos agents de la policia antiterrorista.

Segons les mateixes fonts, els organismes de seguretat van organitzar una batuda en un habitatge del citat barri, un cop els va arribar informació que un grup sospitós s'hi havia reunit. "El sospitós va disparar contra les forces de seguretat quan van intentar entrar a la casa, pel que es van veure obligades a respondre amb tres", ha declarat un oficial de la Policia iemenita.

L'egipci mort, d'uns 50 anys d'edat, treballava de contable en una empresa iemenita i estava casat amb una natural d'aquest país, i és considerat per la policia com el principal responsable de l'atac terrorista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.