Política

Milers de iemenites es manifesten en solidaritat amb les víctimes i contra el terrorisme

L'Associació d'Agències de Viatges també ha fet una marxa des de la capital iemenita fins a l'ambaixada espanyola

Milers de iemenites, incloses dones i nens, han organitzat avui una marxa a Sanaa per expressar la seva condemna del terrorisme i la seva solidaritat amb les víctimes de l'atemptat de dilluns, en què van morir set espanyols, cinc catalans i dos bascos, i dos iemenites.

En la manifestació han participat figures polítiques, entre ells els ministres de Turisme i Assumptes Religiosos, Nabil al Faqih i Hamud al Hitar, respectivament, així com representants de la societat civil i de les delegacions de províncies iemenites.

Els manifestants, acompanyats de representants del governant Partit del Congrés General Popular (CGP), han corejat eslògans contra el terrorisme, i han reiterat el suport del poble als esforços dels organismes de seguretat perquè els culpables siguin detinguts i jutjats.

Pancartes
Portaven pancartes en àrab, espanyol i anglès, en què es podia llegir frases com: No al terrorisme, El terrorisme és enemic de la humanitat, No a l'assassinat dels turistes innocents, L'Islam és una religió de pau i El terrorisme és un crim vergonyós, entre d'altres.

Des del barri Diplomàtic han anat fins a la seu de l'ambaixada espanyola, on els seus representants han lliurat un comunicat en què expressen els seus condols per les víctimes de l'atemptat, que també va causar ferides a altres sis espanyols i sis iemenites.

En paral·lel hi hagut una marxa organitzada per l'Associació d'Agències de Viatge que ha sortit avui des del centre de la capital iemenita en direcció cap a l'Ambaixada i recorrerà uns deu quilòmetres per lliurar un comunicat a la delegació diplomàtica espanyola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.