Política

Milers de iemenites es manifesten en solidaritat amb les víctimes i contra el terrorisme

L'Associació d'Agències de Viatges també ha fet una marxa des de la capital iemenita fins a l'ambaixada espanyola

Milers de iemenites, incloses dones i nens, han organitzat avui una marxa a Sanaa per expressar la seva condemna del terrorisme i la seva solidaritat amb les víctimes de l'atemptat de dilluns, en què van morir set espanyols, cinc catalans i dos bascos, i dos iemenites.

En la manifestació han participat figures polítiques, entre ells els ministres de Turisme i Assumptes Religiosos, Nabil al Faqih i Hamud al Hitar, respectivament, així com representants de la societat civil i de les delegacions de províncies iemenites.

Els manifestants, acompanyats de representants del governant Partit del Congrés General Popular (CGP), han corejat eslògans contra el terrorisme, i han reiterat el suport del poble als esforços dels organismes de seguretat perquè els culpables siguin detinguts i jutjats.

Pancartes
Portaven pancartes en àrab, espanyol i anglès, en què es podia llegir frases com: No al terrorisme, El terrorisme és enemic de la humanitat, No a l'assassinat dels turistes innocents, L'Islam és una religió de pau i El terrorisme és un crim vergonyós, entre d'altres.

Des del barri Diplomàtic han anat fins a la seu de l'ambaixada espanyola, on els seus representants han lliurat un comunicat en què expressen els seus condols per les víctimes de l'atemptat, que també va causar ferides a altres sis espanyols i sis iemenites.

En paral·lel hi hagut una marxa organitzada per l'Associació d'Agències de Viatge que ha sortit avui des del centre de la capital iemenita en direcció cap a l'Ambaixada i recorrerà uns deu quilòmetres per lliurar un comunicat a la delegació diplomàtica espanyola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
salvador illa

El filòsof seriós

POLÍTICA

“Unir i servir”, les receptes del 133è president

BARCELONA
política

Montero està al 100% amb el finançament i no oblida Junts

madrid
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA