Política

ERC demana als diputats catalans en el Congrés que formin un "grup de pressió" en matèria d'infraestructures

El portaveu d'ERC en el Parlament, Joan Ridao, ha reclamat la creació d'una taula permanent de partits catalans en el Congrés dels Diputats que "marqui un programa de mínims" en matèria d'infraestructures de cara als pròxims Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) i la següent legislatura, formant així un "grup de pressió".

Aquest grup funcionaria al marge del Pacte Nacional d'Infraestructures i serviria per a vetllar per la "competitivitat" de Catalunya en l'àmbit de les infraestructures, després dels problemes viscuts en els últims dies en la xarxa ferroviària, el subministrament elèctric, l'aeroport d'El Prat i les autopistes.

Ridao ha anunciat que, en cas que la seva iniciativa "no doni fruits", ERC iniciarà contactes amb la societat civil per a "assumir les seves propostes" en infraestructures i "fer-les seves" per a defensar-les en el Congrés, "si és necessari en solitari".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.