Política

4 militars espanyols resulten ferits en bolcar el seu vehicle a l'Afganistan

El capità ha patit una fractura de clavícula i té dues costelles trencades i un alferes amb traumatisme craneoencefàlic

Quatre militars del contingent espanyol a Herat han resultat ferits, dos d'ells greus, al tombar el vehicle blindat BMR en una carretera a uns 2 quilòmetres de Kala-I-Now a l'oest d'Afganistan.
Un portaveu del ministeri de Defensa ha explicat que el vehicle ha bolcat lateralment per les males condicions en què es troba la carretera, actualment en obres. Els quatre militars ferits viatjaven en un BMR ambulància que forma part de la Força de Reacció Ràpida (URF).

El capità ha patit una fractura de clavícula i té dues costelles trencades i un alferes té traumatisme craneoencefàlic. Els altres dos ferits de caràcter lleu són un caporal primer i un soldat.

El portaveu del ministeri de Defensa ha indicat que els dos ferits lleus “estan fora de perill” i que han estat traslladats en helicopter a l'hospital ROLE 2 de la base d'Herat.

Espanya manté a l'Afganistan un contingent de 690 militars integrats a la Força Internacional d'Assistència a la Seguretat a Afganistan. El gruix de les tropes es concentra a la Base de Recolzament Avançat i a l'equip de reconstrucció provincial de Badghis. El contingent es contempla amb un destacament aeri a la base de Manás (Kirguistán).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.