Política

Dimiteix en ple l'Executiva de Joventuts Socialistes de Navarra després del veto al pacte amb Nafarroa Bai

La Comissió Executiva Nacional de Joventuts Socialistes de Navarra (JSN) ha presentat la seva dimissió en ple després de la decisió de la direcció federal del PSOE de vetar un pacte entre els socialistes navarresos i Nafarroa Bai, segons fonts de JSN.

Els dotze membres de l'Executiva, amb la seva secretària general, Irene Lapuerta, al capdavant, s'han reunit aquesta tarda amb el màxim dirigent del PSN, Carlos Chivite, per a comunicar-li la seva decisió. L'Executiva dimissionària té previst oferir divendres una roda de premsa a les 9.30 hores a la seu del PSN per a explicar els motius de la seva decisió.

Forçats a dimitir
Sergio Serra, un dels dimissionaris de l'Executiva, ha explicat en declaracions que "si hi hagués hagut un pacte tripartit" entre PSN, Nafarroa Bai i Izquierda Unida "no haguéssim dimitit".

El membre de l'Executiva ha recalcat que "les línies generals de les Joventuts Socialistes de Navarra anaven encaminades cap a un Govern de progrés, i la nostra primera i única opció era formar un tripartit que garantís uns mínims constitucionals dins del que representa Navarra". "Cedint uns i cedint uns altres, es podria haver format aquest Govern", ha afegit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.