Política

Les Joventuts Socialistes de Navarra demana "una nova direcció" en el PSN per "recuperar el crèdit social"

Qualifica "d'un greu error polític" la decisió del PSOE de vetar un govern de "progrés" amb Nafarroa Bai i IUN

La ja exsecretària general de Joventuts Socialistes de Navarra (JSN) Irene Lapuerta ha demanat avui el començament d'"un període de reflexió per a la configuració d'una nova direcció política" en el PSN que "recuperi el crèdit social i aposti decididament per un Govern de convivència i progrés", després que la direcció federal del PSOE vetés el pacte amb Nafarroa Bai, que ha qualificat d"d'un greu error polític".

Irene Lapuerta, que va dimitir ahir juntament amb tota la seva Executiva de les Joventuts, ha afirmat en una compareixença davant dels mitjans que "pot ser que la societat navarresa no entengui d'estructures orgàniques, però sí d'ètica i coherència política" i ha recalcat que la decisió del PSOE "desposseeix l'actual Executiva del PSN de la credibilitat social necessària" per executar les seves decisions.

La dimissió en bloc
L'exsecretària general de JSN ha justificat la dimissió de tota la seva Executiva en la necessitat de "donar exemple davant de la societat navarresa i, en nom de recuperar com a mínim credibilitat davant del nostre poble, assumir responsabilitats polítiques".

Irene Lapuerta ha explicat que la seva decisió va ser adoptada ahir després de comprovar que el veto de la direcció federal del PSOE a un Govern tripartit "suposa dilapidar el discurs mantingut pel PSN i les JSN al voltant de la necessitat de configurar un govern alternatiu" a Navarra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.