Política

Moren 7 persones en estavellar-se l'avioneta en què viatjaven sobre un barri de Bogotà

Alguns testimonis han indicat que el pilot ha intentat aterrar en una zona habitada quan l'aparell ha començat a fallar

Almenys 7 persones, segons les fonts oficials, han mort avui quan l'avioneta en què viatjaven s'ha estavellat sobre un barri de Bogotà. L'aparell -un servei privat d'ambulància- ha col·lisionat contra les cases quan feia pocs minuts que s'havia enlairat de l'aeroport Eldorado de la capital colombiana.
L'avioneta viatjava cap a Letícia (capital del departament de l'Amazones sud), però tot just enlairar-se ha tocat 4 habitatges i s'ha incendiat. Segons han indicat els portaveus de l'Aeronàutica Civil colombiana, les causes de l'accident podrien ser una sèrie d'errors mecànics.

Tot i que en un principi només s'havia informat sobre la mort del pilot, el comandant del cos de bombers, Mauricio Toro, ha declarat a l'informatiu de la televisió CM& que en l'accident havien mort també 2 tripulants, 2 metges i una infermera, que viatjaven en l'aeronau i que ja han estat identificats. També hi viatjaven dos habitants d'una de les cases. L'aparell accidentat, un Cessna King 200 de l'empresa Riosur, ha quedat totalment destruït.

Alguns testimonis han assenyalat que el so del motor de l'avioneta ja indicava algun desperfecte i que en veure-ho el pilot ha intentat aterrar, tot i que no ha pogut evitar les cases. El capità del cos de bombers, ha indicat que se seguiran fent tasques de recerca en els edificis derruïts i que no es descarten més víctimes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.