Política

156 morts i més de 200 ferits en un atemptat en un mercat popular a Iraq

La violència persisteix a Iraq, a pesar dels plans i dels àmplis operatius de seguretat vigents des de fa mesos

L'atemptat amb un camió-bomba d'avui contra un mercat popular a Amarli, al nord de Bagdad, ha causat almenys 156 morts i 255 ferits, segons l'últim balanç facilitat a Efe per fonts del centre de seguretat comú de Tikrit.

Les fonts han precisat que el número de víctimes encara no és definitiu perquè encara hi ha unes 20 persones desaparegudes.

L'ona expansiva ha destruït mig centenar d'habitatges, uns vint-i-cinc locals comercials i ha calcinat més de cinquanta vehicles.

Els equips de rescat continuen les tasques de búsqueda amb l'esperança de poder trobar algú en vida entre la runa. Mentrestant les autoritats locals han fet una crida d'emergència perquè als hospitals no hi ha sang suficient per atendre als afectats.

La violència persisteix a Iraq, a pesar dels plans i els àmplis operatius de seguretat vigents des de fa mesos a Bagdad i diverses zones del país, que hi participen decenes de milers de soldats nord-americans i iraquians.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.