Política

Els Clinton imiten 'Los Soprano' en un video en què demanen als votants que triïn la cançó electoral

L'aspirant demòcrata a la presidència d'Estats Units Hillary Clinton i el seu marit, l'ex president Bill Clinton, han gravat un vídeo de campanya electoral a Internet que parodia la sèrie Los Soprano.

El vídeo, que imita escenes de l'últim episodi de la popular sèrie de televisió sobre una família mafiosa de Nova Jersei, forma part d'una iniciativa per Internet perquè els seguidors de la senadora triïn la cançó que serà el nou himne de campanya d'Hillary.

Per a descobrir quin era la cançó triada, la pàgina web de la campanya presidencial de la senadora demòcrata (www.hillaryclinton.com) va publicar un vídeo en el qual apareixen Hillary Clinton i el seu espòs xerrant en una taula d'un restaurant sobre les cançons proposades.

En el vídeo, que recrea els instants finals de l'últim capítol de la sèrie Los Soprano, s'aprecia com la candidata espera a la taula d'un nar que arribi el seu marit i la seva filla, Chelsea, mentre escull la cançó que sonarà en el jukebox de l'establiment (la màquina on es pot triar la música que sona al local).

Pastanagues per cebes
Amb les notes del Don't stop believing, de Journey, sonant de fons (igual que en l'última escena de la sèrie creada per David Chase), apareix Bill Clinton en el restaurant i li comenta a la seva dona, al veure un plat de pastanagues a la taula: "No demanem anells de ceba?". "Haig de cuidar de tu", li contesta Hillary mentre Bill accepta el consell, resignat.

Finalment, Bill pregunta: "Quina és la [cançó] guanyadora?; jo apostaria per Smash Mouth". La seva dona, somrient, respon: "preparat?". I quan està a punt de fer sonar la cançó triada... s'acaba el vídeo. De fet, aquest és el final de l'útim episodi de la sèrie sobre la màfia que es va emetre només fa uns dies.

El desenllaç
En aquest cas, però, el desenllaç sobre la cançó de la campanya electoral triada per Hillary Clinton es pot conèixer a través d'un enllaç a una nova pàgina que revela l'incògnita: You and I, de la cantant canadenca Celine Dion.

L'aspirant a la candidatura presidencial demòcrata va iniciar una competició a mitjans del mes de maig perquè la gent decidís quina cançó sonaria com a tema principal de la seva campanya, segons ha recordat avui un comunicat de premsa.

En aquest període de temps es van registrar més de 200.000 vots i al voltant de 25.000 suggeriments per escrit, però finalment la cançó de Celine Dion es va imposar a altres com You llauri still the one, de Shania Twain, Don't look back, de The Temptations, Suddenly I see, de KT Tunstall, o I'm a believer, de Smash Mouth.

(El vídeo es pot veure a la portada de la secció de Món)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESTAT FRANCÈS

L’esquerra i Macron retiren més de 200 candidats per frenar Le Pen

BARCELONA

Els policies investigats per càrregues de l’1-O ja demanen l’amnistia

GIRONA
bce

Lagarde: “Estem molt avançats en el camí de la desinflació”

barcelona
països baixos

Constitueixen el primer govern neerlandès liderat per l’extrema dreta

barcelona
judicial

L’advocacia de l’Estat demana que s’apliqui l’amnistia a Marta Rovira i la resta d’investigats pel Tsunami

barcelona

ERC prepara una moció per dedicar un carrer a les llevadores del municipi

llagostera
política

El PSC de Girona proposa mesures urgents contra el sensellarisme

girona
política

El Govern veu vergonyós el cartell contra Maragall i se’n desvincula

barcelona
política

El 93% dels votants del 12-M repetiria el vot a les eleccions catalanes

barcelona