Política

L'ajuntament rebutja l'arribada per "etapes" del TGV a Barcelona

El quart tinent d'alcalde de l'ajuntament de Barcelona, Ramón García Bragado, ha reclamat a Foment que el TGV arribi a la capital catalana el 21 de desembre, com estava previst, "sense cap etapa intermèdia".

Així ho ha expressat García Bragado després de conèixer-se la intenció del ministeri de Foment de construir temporalment l'estació principal de TGV al Prat de Llobregat (Barcelona), a l'espera que l'alta velocitat arribi a la capital catalana.

En un comunicat, García Bragado ha demanat a Foment que compleixi el compromís establert d'arribada del TGV a Barcelona, així com les necessàries condicions de seguretat i el restabliment del servei de Rodalies.

"L'entrada del TGV per Sants, la connexió amb La Sagrera i la sortida cap a França són fites essencials del projecte ferroviari que Barcelona necessita", ha subratllat el tinent d'alcalde d'Urbanisme i Infraestructures.

García Bragado, així mateix, ha recordat que l'estació del Prat és la de connexió amb l'aeroport, pel que, perquè això sigui així, "necessita un sistema de transport específic".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.