Política

Chacón i Hereu anuncien una inversió de 17 milions pels barris afectats per les obres del TGV

La ministra d'Habitatge, Carme Chacón, i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, han dit que es destinaran 17 milions d'euros a finançar l'Àrea Especial de Rehabilitació Integral (AERI) dels barris afectats per les obres del TGV.

Les ajudes que es començaran a donar el 2008 podran beneficiar 14.000 habitatges, principalment del barri de Badal, però també els de Sants i La Bordeta.
Les ajudes que podrà rebre cada habitatge dependrà dels tipus d'actuació a realitzar. En el cas que siguin en espais comuns de l'edifici la subvenció serà del 50%, fins a un màxim de 6.000€ per cada habitatge. Mentre que si és en l'interior dels pisos serà d'un 30%, amb un màxim de 3.000€.

Hereu ha subratllat que aquesta partida de 17 milions d'€ és independent del compromís d'Adif, l'ens responsable de la construcció del TGV, de solucionar els desperfectes vinculats als projectes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.