Política

ETA fa esclatar una bomba a Zarautz

La passada matinada ETA col·locava un artefacte explosiu a l'entrada de la seu de l'empresa constructora Amenábar, a Zarautz. L'explosió va causar ferides lleus a dos agents de l'Ertzaina i a un veí de la localitat que va patir diversos talls de vidres a la cara.

L'explosió ha causat danys a la façana de l'edifici i a un habitatge situat a 50 metres de l'indret on s'havia deixat l'artefacte.

Aquest és el segon atemptat d'ETA a la mateixa empresa constructora. L'objectiu de l'atac ha estat en aquesta ocasió una de les companyies encarregades de les obres de la Y basca, el tren d'alta velocitat que unirà les tres capitals d'Euskadi amb Madrid i París. L'anterior atac es va produir contra dues excavadores d'Amenábar el passat dia 12 de maig.

El president del govern central, José Luís Rodriguez Zapatero, ha condemnat l'atemptat i, en declaracions fetes a la cadena Ser, ha afirmat que "estem forts davant d'ETA".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.