Política

PNB i PSE registren a Arrasate la moció que exigeix la condemna de la violència

Política

Els grups municipals del PNB i PSE/EE a l'Ajuntament d'Arrasate han registrat aquest dijous en el consistori guipuscoà la moció acordada pels dos partits, en què condemnen la violència i exigeixen a qui no la subscrigui que dimiteixi.
El portaveu socialista d'Arrasate, Paco García Raya, ha informat que la moció ha estat registrada a les 9.30h i que es reclama a l'alcaldessa de la localitat, Ino Galparsoro, la convocatòria d'un ple extraordinari per debatre la moció.

El text expressa "l'aposta per les vies exclusivament polítiques, democràtiques i dialogades i, en conseqüència, l'oposició i condemna de la violència". També afirma que l'acció terrorista d'ETA, els seus últims atemptats mortals, així com l'amenaça expressada en el seu últim comunicat, suposen una vulneració "d'aquests principis".

Si la moció no és aprovada pels set regidors d'ANB que governen en minoria a l'Ajuntament, "el següent pas" serà la presentació d'una moció de censura, segons ha explicat el portaveu municipal socialista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.