Política

Juan Costa no es presentarà com a alternativa a Mariano Rajoy al congrés del PP

El diputat del PP Juan Costa ha assegurat que no presentarà una candidatura alternativa a Mariano Rajoy al congrés que el partit celebrarà del 20 al 22 de juny, tot i que creu necessari "un nou lideratge" escollit pels militants.

En una entrevista que publica el diari El Mundo, Costa assenyala que "és difícil" que hi hagi una altra candidatura al congrés i creu que no hi serà "pel recolzament a Mariano Rajoy de molts companys i dels compromissaris que representen".

Costa opina "que el militant ha de tenir l'oportunitat de participar de manera directa en l'elecció del president nacional". En aquest sentit, planteja que "seria bo que no es demanés més d'un determinat nombre d'avals i que aquests poguessin ser secrets perquè els compromissaris se sentissin lliures".

"Hi ha molta gent que té molts dubtes que ara per ara el nostre projecte polític sigui capaç d'il·lusionar i de guanyar Zapatero en les properes eleccions", opina Costa.

El diputat del PP afirma que, si Rajoy guanya el congrés, serà "lleial amb el partit i amb el president que surti escollit", encara que reitera que "és necessària una nova alternativa".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.