Política

Rajoy proposa María Dolores de Cospedal com a nova secretària general del PP

PP

El president del PP, Mariano Rajoy, ha proposat María Dolores de Cospedal com a secretària general de la formació, segons han informat fonts del partit. Cospedal, que és presidenta del PP a Castella-la Manxa, substituirà així Ángel Acebes, que va renunciar al càrrec fa unes setmanes.

De Cospedal, que va néixer l'any 1965 i és advocada de l'Estat, va ser la candidata pel Partit Popular a les eleccions del 2007 a la presidència de Castella-la Manxa.

A més, el líder popular ha escollit Ana Mato com a vicesecretària d'organització i electoral; Esteban González Pons, que assumirà la vicesecretaria de comunicació i també exercirà de portaveu del partit; i Javier Arenas, que ocuparà la vicesecretaria territorial.

"Equip sensible amb Catalunya"
El president del Partit Popular de Catalunya, Daniel Sirera, ha manifestat que l'equip del PP anunciat pel seu president, Mariano Rajoy, "tindrà una gran sensibilitat per tots els temes que afecten Catalunya". Sirera ha explicat que ha mantingut converses amb Rajoy per dir-li quina era la voluntat del PP català respecte a la seva representació a l'executiva del partit i li ha donat una llista de noms.

En qualsevol cas, ha ressaltat que el PP estatal tindrà "una clara sensibilitat catalana i respecte al que defensa el PP de Catalunya".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.