Política

Centenars de militants demanen la dimissió de Rajoy davant la seu nacional del PP

Crisi al PP

Centenars de militants i simpatitzants s'han concentrat davant la seu nacional del PP, al carrer Gènova de Madrid, a favor de la dirigent basca María San Gil i cridant consígnes contra el líder popular, Mariano Rajoy, a qui han demanat que dimiteixi.
Per la seva banda, Rajoy ha assegurat aquest divendres que no "tirarà la tovallola malgrat que "alguns des de fora" pretenen que ho faci i ha dit que si algú vol presentar una llista alternativa que faci un pas endavant i ho digui.

El president popular assegura que no deixarà a "l'estacada" la "immensa majoria" del partit que li va demanar que es presentés i li va donar públicament el seu suport. "Hi ha persones que intenten que no em presenti a presidir el partit i això no es produirà", ha remarcat Rajoy.

La crida feta a través de SMS entre els militants i simpatitzants del PP per concentrar-se aquest migdia davant la seu del PP com a mostra de suport a San Gil i a Mariano Rajoy només ha tingut resposta dels partidaris de la dirigent basca. Almenys les consignes dels concentrats són contra Rajoy i Alberto Ruiz-Gallardón.

Així, s'ha pogut sentir "Mariano Rajoy dimite hoy" i "Que marxi Rajoy i vingui San Gil". També s'han sentit consignes a favor d'Esperanza Aguirre.

Una estona abans de les 12h ha arribat l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, a la seu del PP, a qui els concentrats han titllat de "traïdor i covard". Gallardón ha assistit a una reunió presidida per Rajoy amb diversos alcaldes populars per parlar sobre finançament local.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Jordi Graupera, escollit president d’Alhora

barcelona
estat francès

Màxima expectació per a unes eleccions legislatives històriques

barcelona
guerra a gaza

L’ofensiva israeliana ha deixat almenys 10.000 discapacitats

barcelona
política

L’AMI reclama treballar per la independència “mani qui mani” a la Generalitat

barcelona
política

Turull retreu al PSOE que condicioni la millora del finançament a la investidura d’Illa

barcelona
Memòria democràtica

Manresa homenatja la historiadora Rosa Toran

Manresa
estats units

El ‘New York Times’ demana que Biden es retiri de la cursa electoral

barcelona
kenya

Almenys trenta persones van morir en les protestes contra el govern

barcelona
política

Rovira dona un mes de marge per arribar a un preacord d’investidura

barcelona