Política

Gallardón opina que Catalunya i Madrid han d'escurçar 'distàncies mentals' i 'prejudicis que han durat desenes d'anys'

CAMP DE TARRAGONA

L'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, ha enviat aquest divendres a Tarragona un missatge d'entesa i concòrdia entre Catalunya i Madrid perquè acabin els "prejudicis que han durat desenes d'anys". Gallardón ha dit que un cop el TGV ha permès apropar una mica més els dos territoris, ara cal que s'escurcin les "distàncies mentals".

"El dia en què Madrid i Catalunya caminin junts en la mateixa direcció, serà el dia en què més beneficiats resultaran la resta de ciutadans espanyols", ha opinat. L'alcalde de Madrid ha assenyalat que el "model integrador", i no la "confrontació", és "la clau de l'enfortiment" per a totes les parts. Ha dit que cal treballar a través del "diàleg" i la "cooperació" i ha reclamat als líders polítics de tots els partits que siguin "activistes de la moderació". Ha apuntat que actituds més bel·ligerants poden promoure "incidents" com el que va patir a Barcelona la candidata del PPC, Dolors Nadal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.