Política

Gallardón anuncia ara que no abandona la política

Madrid

L'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, ha anunciat avui que seguirà en el seu lloc a l'Ajuntament madrileny.
Segons ha dit, ha pres aquesta decisió després que el líder del seu partit, Mariano Rajoy, anunciés que continuava al capdavant del PP per ser de nou el candidat en les pròximes eleccions generals. I és que, d'aquesta manera, Gallardón vol expressar tot el seu suport a Rajoy.

En la roda de premsa posterior a la reunió setmanal de la junta de govern municipal, en la qual no compareixia des que va saber a mitjans del mes de gener que no seria candidat al Congrés, l'alcalde ha dit que, en aquestes circumstàncies, és "la seva obligació" i "la seva responsabilitat" seguir al capdavant de l'Ajuntament, com li han encarregat els madrilenys i, amb el seu equip, donar el millor de si mateix.

Ruiz-Gallardón ha valorat "l'exercici de responsabilitat veritablement extraordinari" de Mariano Rajoy, que intueix que ha realitzat "amb una càrrega important de sacrifici personal", i ha deixat clar que li dóna suport per a la presidència del PP en el congrés de juny sense cap condició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.