Política

Raúl Castro autoritza els telèfons mòbils per a tota la població

En un nou gest liberalitzador, el govern de Raúl Castro ha decidit estendre al conjunt de la població cubana l'ús de la telefonia mòbil, que fins avui ha estat objecte d'utilització restringida. Fins ara, l'ús dels mòbils, que van entrar a Cuba l'any 1991, estava limitat als empresaris i els turistes.

La companyia telefònica local ETECA es disposa a oferir a tots els cubans aquest servei, "que es formalitzarà mitjançant un contracte personal en la modalitat de prepagament". Així, en els pròxims dies s'informarà a la població dels procediment per a canviar la titularitat dels telèfons mòbils que alguns cubans havien adquirit per via indirecta i el començament dels nous contractes als interessats.

El govern cubà ha decidit ampliar alguns serveis de telecomunicacions per contribuir a una millora gradual en els serveis de telefonia a la població. Per aquest motiu, la prioritat serà pels municipis amb més baixa densitat telefònica o que encara no disposen d'aquest servei.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.