Política

Oriol Pujol acusa el tripartit de "devaluar" el Parlament

Política

El portaveu parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha acusat avui les forces que integren el govern de la Generalitat de "devaluar" el Parlament català, en fer-ne un "ús partidista i pervers".

En un article en el butlletí del grup parlamentari de CiU, Pujol ha posat com a exemple de la seva denúncia el fet que els grups de PSC, ERC i ICV-EUiA hagin decidit no formular en els plens interpel·lacions entre ells, per a "no posar en evidència les seves contradiccions internes".

A més, ha denunciat Pujol, les tres formacions que componen el govern català s'han conjurat per a "no votar de cap manera les iniciatives de CiU, encara que hi estiguin d'acord", i per convertir les sessions de control al govern de la Generalitat en "sessions de control de l'oposició".

"Aquest ús pervers de les institucions devalua la política i, sens dubte, accentuarà l'allunyament dels ciutadans. La cuirassa amb la qual es vesteix el tripartit per amagar qualsevol senyal de debilitat existent resulta ser el símptoma que més evidència que el president José Montilla té els mateixos problemes que el president Pasqual Maragall", ha apuntat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.