Política

Joan Ridao recorda que Oriol Pujol va tenir càrrecs en el govern del seu pare

Política

El secretari general d'ERC, Joan Riado, ha tret importància a les crítiques de CiU pel nomenament d'Apel·les Carod-Rovira com a delegat de la Generalitat de França en considerar que "no són creïbles". A més, Ridao ha recordat en relació als "temes de nepotisme" que "el govern de CiU va tenir un director general d'afers interdepartamentals que es deia Oriol Pujol i era fill del president".

Pel que fa a l'oportunitat de triar el germà de Carod per al càrrec, Ridao ha admès que l'executiva d'ERC ha debatut sobre el tema tot i que la facultat i atribució i del nomenament correspon al vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, al temps que ha afegit que desitja que la tasca de l'ambaixador a França "no es mesuri en funció del parentiu, sinó per la feina feta".

En tot cas, les paraules de Ridao contrasten amb les d'altres dirigents d'ERC, que en privat no amaguen el seu desacord amb el nomenament, segons informa l'agència EFE, i alhora qüestionen la conveniència política de designar familiars directes per assumir càrrecs institucionals de confiança.
  


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.