Política

Rubalcaba diu que "ETA està pitjor que mai" però que per cometre un atemptat "només cal un boig amb una pistola"

El ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha assegurat aquest dissabte que "ETA està pitjor que mai" però que "per cometre un atemptat només cal un boig amb una pistola". En declaracions a la Cadena Ser, el ministre ha advertit que no es pot descartar que l'organització armada torni a actuar abans que es coneguin els resultats de les eleccions, i ha assegura que la policia ha treballat "contra rellotge" els últims dies per evitar atemptats, tot i que no ho ha aconseguit.

Les mostres de condol per la mort de l'exregidor socialista d'Arrasate Isaías Carrasco continuen. Els dirigents socialistes visiten la capella ardent de la víctima, instal·lada a l'ajuntament d'Arrasate i a les dotze s'han fet les primeres concentracions silencioses de protesta davant d'algunes cases consistorials, tot i que la majoria d'actes de protesta s'han programat per a dilluns, després de les eleccions.

Aquest matí, els companys de feina de Carrasco han col·locat un ram de flors en la cabina del peatge de l'autopista on treballava. També hi ha flors i espelmes al lloc on va caure abatut pels trets després de ser tirotejat quan era dins del cotxe, tot just quan anava a treballar i va ser abordat per un suposat membre d'ETA que després va fugir amb cotxe amb un còmplice.

Isaías Carrasco serà enterrat aquesta tarda després d'un funeral a l'església de la seva població.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.