Política

La vídua i la filla gran de l'exregidor assassinat per ETA voten envoltades de càmeres

Com havia anunciat ahir la filla gran d'Isaías Carrasco, Sandra, ella mateixa i la seva mare, vídua de l'exregidor assassinat han acudit avui a votar, en moments diferents i totes dues acompanyadas pel portaveu del Partit Socialista d'Euskadi (PSE) a Arrasate, Francisco García Raya.

Romero ha arribat al col·legi electoral, a la ikastola Arrasate, quan tan sols passaven cinc minuts d'un quart de deu del matí. Envoltada per un núvol de fotògrafs i càmeres de televisió, ja que els mitjans de comunicació havien estat convocats, la vídua ha dipositat el seu vot en silenci i ha marxat immediatament, acompanyada pels càrrecs locals del PSE i amics i familiars.

Després s'ha repetit l'operació amb la seva filla gran. Sandra Carrasco, de 20 anys, va fer ahir una crida al vot "massiu" en resposta als terroristes, i va anunciar que ella i la seva mare acudirien a les urnes tot i no fer ni 24 hores de l'enterrament del seu pare. També va demanar que ningú manipuli l'assassinat i va mostrar-se segura que ETA va triar l'exregidor com a blanc "perquè defensava la llibertat i les idees socialistes".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.