Política

Sánchez Camacho nega que la seva candidatura hagi estat imposada

CATALUNYA

La senadora del PP català i candidata a la presidència del partit, Alícia Sánchez Camacho, ha negat aquest dimecres que la seva candidatura ha estat imposada, però ha agraït la confiança que li ha donat el president del PP, Mariano Rajoy.

Acompanyada pels que fins aquest dimarts eren candidats Daniel Sirera i Alberto Fernández Díaz, Sánchez Camacho ha assegurat: ''No hi ha hagut cap tipus d'imposició, lliurement els dos candidats s'han retirat'', ha declarat la senadora, i alhora ha afegit que els seus dos companys ho han fet perquè això és el que volen els compromissaris i afiliats.

''Aquesta és una opció que la majoria volien'', ha manifestat Sirera, el qual ha assegurat que els compromissaris ''volien una candidatura unitària''. En aquest sentit, ha declarat que ''aquest acord beneficia la necessitat que aquest partit estigui unit davant dels propers esdeveniments electorals''. En aquesta línia, ha destacat que han fet ''un exercici de responsabilitat''.

Els tres representants del PP català han comparegut el mateix dia que la parlamentària del PP de Catalunya Montserrat Nebrera ha anunciat que manté la seva candidatura a la presidència del partit ''amb representació de les persones que li han donat suport''. De fet, Sánchez Camacho ha emplaçat Nebrera a formar part d'aquesta candidatura d'integració ''per poder representar a tothom i a tots al PP de Catalunya''.

Secretari general
El regidor a l'Ajuntament de Barcelona Jordi Cornet serà el secretari general del PP català de la candidatura encapçalada per la senadora Alícia Sánchez Camacho després de les pressions del sector provincial de Barcelona.

Aquest ha estat un dels acords als quals han arribat els fins aquest dimarts candidats Alberto Fernández Díaz i Daniel Sirera, i la vicesecretària general d'organització, Ana Mato.

Altres noms que havien sonat amb força fins a l'últim moment han estat el de l'actual portaveu del PP a l'Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, que possiblement ocuparà una vicesecretaria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

El Suprem dels EUA dona una immunitat parcial a Trump en el cas de l’assalt al Capitoli

barcelona
Ucraïna

Kíiv desarticula un grup subversiu que volia prendre el Parlament

barcelona
unió europea

Brussel·les diu a Meta que no pot cobrar per a evitar l’ús de les dades personals

barcelona
judicial

Juvillà renuncia a l’amnistia i porta la seva causa a Estrasburg

barcelona
política

La JEC deixa Comín, per ara, sense l’acta d’eurodiputat

barcelona
guerra a gaza

Israel allibera el director de l’hospital Al-Shifa després de set mesos detingut

barcelona
política

Aproven la moció de censura per fer fora l’alcalde de Puigverd de Lleida, Josep Solsona

Puigverd de Lleida
política

Junts i Madaula eviten litigar a canvi de revisar el protocol intern contra l’assetjament

barcelona
política

ERC promet depurar responsabilitats pel cartell ofensiu contra Maragall

barcelona