Política

Montilla no negociarà a Moncloa amb els presidents autonòmics i advoca bilateralitat

El president català, José Montilla, no pensa negociar el nou sistema de finançament a La Moncloa, a la reunió que dimecres que ve ha convocat José Luis Rodríguez Zapatero amb els presidents autonòmics del PSOE, sinó que advoca per la bilateralitat entre Estat i Generalitat.

Davant la "forta expectativa" de la reunió de dimecres que ve de Zapatero amb els barons socialistes, el portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha deixat clar que "aquesta és una reunió important, però no és una reunió per negociar". "Que ningú no tingui por, que no hi ha més reunions que les fixades per les institucions que marca l'Estatut", ha subratllat mentre recordava que la negociació oficial s'iniciarà el 28 de maig, a la Comissió Mixta d'Assumptes Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat.

Agraïments
Iceta ha agraït públicament el suport als postulats del president de la Generalitat que han sorgit, "amb matisos" des de diferents sectors polítics, socials i empresarials, i ha fet especial menció a l'expresident català Jordi Pujol, al secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, i a l'exministre del PP Josep Piqué.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.