Política

4 morts en un atemptat suïcida contra un líder tribal a Diyala

Almenys quatre persones han mort, entre les quals un dirigent tribal, en un atemptat perpetrat per una dona suïcida prop de Baquba, capital de la província de Diyala, a 150 km al nord-est de Bagdad, han informat fonts policials iraquianes.

Segons les fonts, la terrorista ha fet detonar un cinturó d'explosius que portava adossat al cos després d'entrar a la casa del líder tribal, Zaer al Karji, a la localitat de Kenan, al sud de Baquba.

Karji ha mort a l'acte com dos membres de la seva família i un guardaespatlles, han apuntat les fonts. A més, l'explosió ha causat danys materials importants a la casa.

Karji era responsable d'un Consell de Salvació, milícies tribals que col·laboren amb les tropes nord-americanes i iraquianes en la lluita contra la insurgència vinculada a Al-Qaida.

Per altra banda, almenys una persona ha mort i cinc més han resultat ferides per l'explosió d'un cotxe bomba a la zona de Shab, al nord-est de la capital, han apuntat les fonts, que no han descartat que la xifra de víctimes pugui augmentar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.