Política

Una delegació del Parlament català visita la Knesset israeliana

Una delegació del Parlament català, presidida per Ernest Benach, serà rebuda aquest dimarts a la cambra legislativa d'Israel, la Knesset, de la qual és hoste.

Abans d'assistir a un debat al plenari i reunir-se amb legisladors de diferents partits polítics representats a la Cambra, la delegació s'entrevistarà aquest dimarts al matí amb funcionaris del departament d'Assumptes Econòmics i Estratègics del ministeri de Relacions Exteriors, segons ha informat una font de la delegació.

El programa de la visita de la delegació, que va arribar-hi aquest dilluns i hi serà fins dijous que ve, no està tancat, han afegit.
La incertesa al voltant de les entrevistes polítiques es deu a la mobilització política existent a Israel davant la presentació aquest dimecres de la segona part de l'informe Winograd sobre les errades del govern i de les forces armades durant la guerra de l'estiu del 2006 contra la guerrilla integrista de Hezbol·là al Líban.

De moment, la delegació del Parlament català té pendent una reunió amb la presidenta de la Knesset, Dali Itzik, i visitarà a Jerusalem un centre per a la integració de l'immigrant a la Casa del Canadà (Beit Cánada).

Un primer anunci de la visita indicava que els parlamentaris catalans també visitaran els territoris palestins, però fins aquest matí no s'havien concretat els detalls.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.