Política

Nadal qualifica de 'provisional' l'obertura restrictiva de la C2 sud de Rodalies i exigeix una data 'creïble' per al restabliment

CATALUNYA

El secretari per a la Mobilitat del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Manel Nadal, ha qualificat de 'provisional' l'obertura restrictiva de la línia C2 sud de Rodalies, gràcies a la possible rehabilitació de la via '1' entre Bellvitge i l'estació de Sants. Nadal, però, ha exigit del Ministeri de Foment que durant els pròxim dies anunci una data 'creïble' de finalització de les obres de reparació del servei de la línia C2 sud de Rodalies. De moment, la data 'més previsible' en la que treballa el Ministeri de Foment és el 30 de novembre, però Morlán s'ha volgut curar en salut i ha assenyalat que aquesta data encara no formava part d'un calendari oficial, perquè calia esperar als informes tècnics de les empreses que estant treballant en les obres de reparació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.