Política

Vidal-Quadras assegura que votar Nebrera és "un camí segur cap al fracàs"

PPC

El vicepresident del Parlament Europeu Aleix Vidal-Quadras (PP) ha recomanat als compromissaris que acudeixin aquest cap de setmana al congrés del PPC que "no votin Montserrat Nebrera", perquè és "un camí segur cap al fracàs" i totalment allunyat del que és el PP català.
En un entrevista a Efe, Vidal-Quadras també ha advertit el PPC que "ja són massa les batzegades i els experiments dels últims dotze anys" i ha assegurat que "mentre estiguem en una permanent ziga-zaga, l'electorat estarà despistat i confús".

Responent a la pregunta de com valora l'aposta del líder popular, Mariano Rajoy, per la senadora Alícia Sánchez-Camacho per presidir el PP català, Vidal-Quadras ha considerat que Sánchez-Camacho "pot complir dignament la tasca que li han encomanat", però ha insistit que "no és un problema de persones, sinó de projecte polític".

Així, s'ha mostrat convençut que el rellevant no és la persona que presideixi el partit, sinó que "el PP català sàpiga, d'una vegada per sempre, on ha d'anar, quines són les seves bases doctrinals i conceptuals i la seva línia estratègica".

Sobre la candidatura de Nebrera a presidir el PPC, Vidal-Quadras ha expressat la seva convicció que la candidata "s'equivoca" i ha lamentat que "adopti una actitud complaent amb el nacionalisme, una mica acomplexada, i que em sembla el camí segur cap al fracàs".

Vidal-Quadras ha valorat els altres dos candidats –Daniel Sirera i Alberto Fernández– i ha comentat que es tracta de "gent del partit, lleial a unes idees i a un projecte".

Tot i això, ha puntualitzat que el que ell hauria fet és "deixar que el congrés elegís lliurement".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.