Política

Una explosió provoca 5 morts i més de 10 ferits al barri cristià de Beirut

Líban

L'inestable Líban s'ha despertat amb un nou atemptat mortal. Una explosió al barri cristià de Beirut ha causat la mort a 5 persones i més de 10 ferits. Segons han informat les forces de seguretat libaneses, la causa de l'explosió ha estat un artefacte que ha esclatat a prop del palau presidencial.
Entre les víctimes hi ha un militar d'alt rang. Es tracta de François al-Hajj, cap general d'operacions, aspirant a convertir-se en el comandant de l'exèrcit.

En aquesta ciutat també hi ha la seu de nombroses ambaixades. L'explosió s'ha produït a l'hora punta de trànsit. La situació al país és molt delicada, entre d'altres qüestions pel buit de poder que genera el fet que encara no hi hagi un nou president.

L'enfrontament permanent entre el govern sunnita i l'oposició xiïta i cristiana en fa impossible l'elecció. El president del Líban ha de sortir, segons la Constitució, de la comunitat cristiana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.