Política

Zapatero arriba a París per presidir al costat de Sarkozy la Cimera Hispano-francesa

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha arribat aquest matí a París, on presidirà, al costat del cap de l'Estat francès, Nicolas Sarkozy, la XX Cimera Hispano-francesa que se celebra al llarg del dia d'avui.

L'Airbus A310 de la Força Aèria espanyola ha aterrat poc abans de la deu del matí a l'aeroport parisenc d'Orly, on Zapatero ha estat rebut per l'ambaixador d'Espanya a França, Francisco Villar. Després s'ha traslladat a l'Elisi, on l'esperava Sarkozy.

El cap del govern ha estat rebut a les 10:20 hores amb honors militars al palau presidencial de l'Elisi, per reunir-se immediatament després amb el president francès al Saló Verd.

Zapatero ha arribat a la capital francesa acompanyat dels ministres d'Afers Estrangers i de Cooperació, Miguel Ángel Moratinos; Defensa, José Antonio Alonso; Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba; Justícia, Mariano Fernández Bermejo; Educació, Mercedes Cabrera; Foment, Magdalena Álvarez; Indústria, Joan Clos, i la secretària d'Estat d'Immigració, Consuelo Rumí, que es reuniran amb els seus homòlegs de manera paral·lela a l'entrevista entre Zapatero i Sarkozy.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.