Política

Llibertat per tres dels sis exalts càrrecs del govern balear detinguts per presumpta malversació

Tres dels sis alts càrrecs del consorci de Turisme Jove del govern balear de Jaume Matas detinguts ahir per presumpta malversació de cabals públics han estat posats en llibertat, mentre els altres tres segueixen a les dependències de la Policia.

Les tres persones van ser posades en llibertat a última hora de la tarda d'ahir tot i que la notícia no s'ha fet pública fins avui, segons han informat a Efe fonts policials que no han precisat les identitats dels qui han estat alliberats i dels qui prossegueixen detinguts i han passat la nit a la seu policial.

Les mateixes fonts han indicat que amb tota probabilitat les diligències prosseguiran durant el dia d'avui i les tres persones que encara segueixen a la direcció de Policia de Palma no passaran a disposició judicial fins demà.

Els sis exalts càrrecs, que treballaven pel Consorci Turisme Jove de les Illes Balears, van ser detinguts dilluns i estan acusats de malversació de fons públics, suborn, prevaricació, falsetat i de fer negociacions que els estan prohibides als funcionaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.