Política

22 morts i 30 ferits en dos atemptats suïcides a l'Iraq

22 persones han mort i una trentena han resultat ferides per l'explosió de dos cotxes bomba conduïts per suïcides a la ciutat de Baiji, a 180 km de Bagdad, a la província septentrional de Salahuddin, han informat fonts policials.

La primera explosió tenia com a objectiu al cap de la policia de la ciutat, Saad al Nafus, que ha sortit il·lès, però 7 persones han mort i 19 han quedat ferides pel cotxe bomba. El suïcida no ha arribat fins a la casa del general de la policia i ha detonat el carregament davant la casa del seu pare.

Mentrestant, la segona explosió ha matat 14 persones i n'ha ferit a 10 en l'atemptat contra una mesquita, prop de la casa de Hamad al Yaburi, un dels líders de l'anomenat "Consell de Salvació" de la província de Salahuddin, creat per caps tribals sunnites per combatre Al-Qaida. A hores d'ara es desconeix si Yaburi ha mort a causa de l'explosió però si que ha destrossat casa seva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.