Política

Puigcercós transmet a Montilla les 'línies vermelles' d'ERC

El president d'ERC, Joan Puigcercós s'ha reunit aquesta tarda amb el President de la Generalitat, José Montilla, a qui ha transmès les anomenades 'línies vermelles', és a dir, les prioritats d'ERC sorgides del seu congrés.

Segons ha assegurat en roda de premsa posterior a la reunió, Puigcercós ha plantejat a Montilla la necessitat de blindar la immersió lingüística amb una nova llei d'educació i la voluntat de mantenir la "la màxima cohesió" del govern a l'hora "d'afrontar el debat sobre el finançament" amb un govern espanyol que ha definit com el del "Vuelva usted mañana".

Pel que fa a una possible una retallada de l'Estatut per part del Tribunal Constitucional, el president d'ERC considera que "dotze persones no poden passar per davant de la voluntat dels catalans" al temps que considera que Montilla "també considera poc legitimat el tribunal Constitucional"


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.