Política

Duran creu que el cara a cara és una "adulteració de la democràcia" i admet que el seguiment demostra l'interès per la política

El cap de llista de CiU per Barcelona, Josep Antoni Duran i Lleida, ha qualificat aquest dimecres "d'adulteració a la democràcia" el debat cara a cara protagonitzat pels candidats del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, i del PP, Mariano Rajoy, i els ha emplaçat a assistir aquest dijous a un debat amb la resta de caps de llista a TVE. A la vista de l'audiència que ha tingut el debat, Duran i Lleida ha admès haver-se "equivocat" amb el seu diagnòstic que hi ha desafecció amb la política, ja que creu que es demostra que als ciutadans sí que els interessa.

Duran ha insistit en la necessitat de "garantir els mateixos drets" pels diferents candidats i ha recordat que tant ell, com Ridao, són també candidats a la presidència del govern espanyol. Per això, ha exigit a Rajoy i Zapatero que assisteixin al debat previst, entre candidats, a TVE per aquest dijous.

Els candidats dels dos grans partits ja tenen previst no anar-hi, segons ha explicat el mateix Duran, que tampoc hi anirà si no hi són Rajoy i Zapatero. El candidat de CiU ha lamentat que tinguin "por a debatre amb la resta" i els ha acusat de fer "trampes en solitari".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.