Política

Dolors Nadal qualifica la gestió del Govern "d'incompetent" i exigeix que repari la fuita d'aigua de manera "immediata"

Eleccions 9 de març

La número u a les llistes del PPC per Barcelona, Dolors Nadal, ha exigit aquest dimecres al migdia al govern socialista que arregli "de forma immediata" la fuita d'aigua en una canonada al municipi de Badalona que perdria diàriament 432.000 litres d'aigua des de fa tres anys, i que segons fonts de l'Agència Catalana de l'Aigua no es podria arreglar fins d'aquí un any.

Nadal ha titllat la gestió del Govern dels recursos hídrics "d'incompetent" i ha remès contra el govern de Zapatero, que segons la candidata popular dóna "432.000 raons diàriament per no votar-lo". La candidata popular a les eleccions generals ha visitat aquest migdia el Barcelona Supercomputing Center, on es troba un ordinador que permet fer 94 milions de milions d'operacions en un segon, i que segons Nadal és 'una mostra de l'aposta del govern popular perquè el nostre país sigui de recerca, desenvolupament i innovació".

Nadal ha acusat el govern "d'aturar" i "menystenir" el projecte i les polítiques engegades pel PP en aquesta matèria i ha criticat la desaparició de les deduccions en l'impost de societats per a les empreses que engeguen projectes de recerca, desenvolupament i innovació. La cap de llista dels populars per Barcelona ha criticat també la inversió de l'estat espanyol en aquest àmbit, que és "només d'un 1,1% del PIB", mentre que a Europa i als Estats Units s'hi destina "un 2 i un 3%", respectivament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.