Política

Dolors Nadal paralitza la seva agenda per problemes d'afonia per estar a punt per al debat de TV3

La candidata del PP al Congrés per Barcelona, Dolors Nadal, ha hagut de paralitzar aquest migdia la seva agenda per problemes d'afonia, per tenir la veu a punt aquesta nit, quan participarà en un debat a TV3 amb els caps de llista de la resta de formacions.

Nadal s'ha quedat aquest matí sense veu, tot i que ha aconseguit fer la conferència sobre infraestructures i la roda de premsa que tenia previstes.

En canvi, no ha pogut assistir a un míting a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) al costat de la primera tinent d'alcalde de Madrid i dona de l'expresident del govern José María Aznar, Ana Botella,  i el líder del PP català, Daniel Sirera.

També a primera hora d'aquesta tarda de divendres estava prevista la visita per part de Nadal, Sirera i Botella, de la planta depuradora situada al final del riu Llobregat al Prat, entre l'aeroport i la costa. Finalment no hi ha assistit, tot i que sí que ho han fet l'edil madrilenya i el líder dels populars catalans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.