Política

Sarkozy replantejarà noves estratègies de comunicació després de les eleccions

França

El president francès, Nicolas Sarkozy, renovarà la seva estratègia de comunicació després dels mals resultats obtinguts a les eleccions locals durant el cap de setmana, però el govern ha descartat importants canvis a la seva línia política.

El Palau de l'Elisi va dir ahir que s'abandonarien les rodes de premsa setmanals que van començar l'any passat, quan Sarkozy va arribar al poder, i que es formaria un nou equip per reemplaçar el seu portaveu oficial, David Martinon.

La decisió posa fi a un experiment amb un tipus de rodes de premsa regulars per part de l'oficina del president que són comuns als Estats Units, però que a França són més conegudes per les sèries de ficció televisives nord-americanes com El ala oeste de la Casa Blanca.

El primer ministre, François Fillon, va prometre diumenge a la nit, després del tancament dels comicis, que continuarà amb l'agenda de reforma econòmica del govern, i diversos funcionaris d'alt rang van descartar que hi hagi cap reorganització important del gabinet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.