Política

Alberto Fernández Díaz s'apunta a la pugna per presidir el PP català

Política

El PP català afronta en un clima de tensió interna els preparatius del dotzè congrés. Alberto Fernández Díaz, el president del grup municipal del PP català a Barcelona, ha anunciat la seva decisió de presentar-se com a candidat a presidir el partit al congrés del juliol.

Fernández Díaz competirà per la presidència del PP de Catalunya amb Daniel Sirera, que ocupa el càrrec des del juliol del 2007, i Montserrat Nebrera, que va anunciar la seva candidatura la setmana passada, en el congrés que se celebrarà els dies 5 i 6 de juliol a Barcelona.

El nou candidat ha assegurat que vol "encapçalar un projecte al PPC amb voluntat d'integració i sense personalismes".

A més, ha afegit que compta amb els avals necessaris per poder-se presentar i que ja ha avisat els seus dos companys de partit amb qui es disputa la presidència.

Sirera compta amb Rajoy
En declaracions al programa Els matins de TV3, Sirera, que està convençut que aconseguirà la victòria al congrés, ha subratllat que compta amb l'aval de Mariano Rajoy a la seva candidatura. I ha afegit que el mateix Rajoy ha demanat al germà d'Alberto Fernández Díaz, Jorge Fernández Díaz, que "l'ajudi a ser president del PPC".
A més, Sirera ha revelat que la diputada del PPC al Parlament català Montserrat Nebrera, que encapçala l'única candidatura alternativa a Sirera presentada fins ara, el va informar per un missatge SMS al seu telèfon mòbil de la seva decisió de presentar la candidatura abans de fer-la pública.

Pel president del PPC, "Nebrera tindrà dificultats per aconseguir els avals necessaris (218) per presentar candidatura". També opina que "és complicat" que li arrabassi la presidència, ja que "té un gran predicament públic, però fa molt poc temps que està afiliada i no ha tingut l'oportunitat de conèixer les bases ni d'estar amb la gent".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.