Política

Un home armat ha entrat a l'oficina de campanya de Hillary Clinton i hi reté almenys dos d'ostatges, que ja han estat alliberats

La policia ha informat que l'agressor, un home d'uns 40 anys, també ha permès sortir del recinte una dona i el seu nadó

Un home, presumptament armat amb una bomba, ha entrat a l'oficina electoral de la candidata presidencial demòcrata Hillary Clinton a l'estat de New Hampshire i hi reté almenys dos ostatges, que ja han estat alliberats.
La policia ha informat que l'agressor, un home d'uns 40 anys, ha permès sortir del recinte una dona i el seu nadó tot just entrar a l'oficina.

Sembla que un expert negociador de la policia, gràcies a un telèfon mòbil, ha intercedit per l'alliberament dels ostatges. Ara, la tensió se centra en convèncer el segrestador que no faci explotar la bomba que presuntament duu adossada.

Els veïns dels voltants de l'oficina, que es troba concretament a la localitat de Rochester, al nord dels EUA, han estat parcialment evacuats, enmig d'una gran presència policial.

De moment es desconeixen els propòsits de l'agressor i tampoc s'ha informat de l'existència de ferits.

Intervenció cancel·lada
Clinton, que havia de fer campanya a l'estat de Virginia, no es trobava a l'oficina en el moment del succés. Les últimes informacions indiquen que la senadora per Nova York ha cancel·lat la seva intervenció.

Gran tensió electoral
La zona on es troba l'oficina d'Hillary Clinton és molt a prop d'altres oficines electorals, com la del senador Barack Obama, que està situada a escassos metres, i la del també demòcrata John Edwards.

La presència d'equips electorals a l'estat de New Hampshire ha augmentat en els últims dies perquè el 8 de gener que ve se celebraran les primàries de l'estat, que marquen el començament de la llarga campanya electoral d'Estats Units.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.