Política

L'ex-director general de Joventut declara només 15 minuts davant la policia

Política

L'exdirector general de Joventut de l'executiu balear del PP, Juan Francisco Gálvez, ha abandonat la seu de la Policia de les Bears només quinze minuts després d'entrar a declarar com a imputat en el cas de presumpta corrupció relacionat amb el Consorci de Turisme Jove en l'època del govern de Jaume Matas.

Gálvez, que és la novena persona detinguda a les Balears relacionada amb la presumpte trama de corrupció, ha entrat quan faltaven cinc minuts per les 10h acompanyat pel seu advocat i ha sortit a les 10.13h de forma precipitada i sense fer declaracions.

Per la brevetat de la seva compareixença és molt provable que Gálvez s'hagi acollit al seu dret a no declarar, tal i com ja han fet dos dels altres tres detinguts que encara es troben als calabossos de la Policia: l'exgerent del Consorci, Damià Armengual, i l'excap del serveis i manteniment, Francisco Gosálbez.

La tercera detinguda, la dona de Gosálbez, Maria Auxiliadora Pérez, sí va declarar ahir dimarts, i en la seva compareixença davant la policia va assegurar que el seu marit l'havia utilitzat com a testaferro en l'empresa pantalla que van crear per poder cobrar un lloguer a càrrec del govern.

Està previst que entre aquest dimecres a la tarda i dijous al matí, els tres detinguts passin a disposició judicial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.