Política

Sis excàrrecs del govern de les Balears detinguts per malversació

Política

Sis antics responsables, a diferents nivells, del Consorci de Turisme Jove de Balears han estat detinguts per presumptes delictes de malversació de fons públics.

Entre els detinguts, que van treballar durant l'anterior govern, presidit per Jaume Matas (PP), hi ha l'exgerent del Consorci, Damià Amengual; el comptable, Jaime Cerdà; el cap de serveis i manteniment de l'entitat, Juan Francisco Gonsálbes; i la seva esposa, María Reyes Carbonell.
No ha transcendit la identitat del cinquè detingut, però se sap que és un constructor de les Illes. Tampoc es coneix qui és el sisè detingut.

Fonts de la Conselleria d'Esports i Joventut de l'actual govern, presidit per Francesc Antich (PSOE), han reconegut que en una auditoria recent es van detectar irregularitats a les contes del consorci, corresponents a la legislatura passada, i van decidir posar el cas en mans de la Fiscalia d'anticorrupció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.