Política

Almenys 25 morts i 40 ferits en un atemptat amb cotxe bomba al sud de Bagdad

El barri de Bayaa, de majoria xiï, és una àrea on sobretot viuen persones de classe mitjana treballadora

Almenys 25 persones han mort avui i 40 han resultat ferides en un atemptat amb cotxe bomba en l'estació d'autobusos de Bayaa, al sud de Bagdad. En concret, i segons han informat fonts policials, l'esclat s'ha produït a primera hora del matí en plena hora punta, quan un gran nombre de persones esperava a l'estació per viatjar a altres demarcacions del país.

Els equips de rescat busquen en aquests moments supervivents que hagin pogut quedar atrapats entre la runa per l'explosió. A més, uns 40 vehicles que hi havia aparcat a l'estació quan s'ha produït l'explosió han quedat calcinats i també s'han produït importants danys materials en els edificis adjacents a la central d'autobusos.

El barri de Bayaa, de majoria xiï, és una àrea on sobretot viuen persones de classe mitjana treballadora.

Per altra banda, com a mínim 2 persones han mort i 12 han resultat ferides per un impacte de morters en una zona comercial en el barri de Shorya, en el centre de Bagdad, segons fonts policials iraquianes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.