Política

Sirera demana un PPC unit i sense famílies en un congrés marcat per la tensió i les escridassades

L'encara president del PP de Catalunya, Daniel Sirera, ha demanat aquest dissabte durant la seva intervenció al congrés dels populars catalans que "s'abandonin els enfrontaments, les famílies, les lluites internes, les portes tancades dels despatxos o els despatxos buits o el surt tu per posar-m'hi jo".
"S'ha de deixar enrere tot això", ha ressaltat Sirera entre els aplaudiments dels militants. Sirera ha fet aquestes declaracions en el congrés dels populars catalans, un conclave marcat per la tensió i les escridassades als dirigents del PP Ana Mato i Javier Arenas.
Sirera, que ara s'encarregarà de la direcció del grup parlamentari, ha destacat que està "satisfet" d'haver estat president del PP de Catalunya. "S'ha de pensar en construir i no en destruir, en el que es vol i en el que no es vol, en el millor pel partit i no en el millor per cadascú", ha ressaltat. "Qualsevol de vosaltres pot ser president del PP de Catalunya sense haver de formar part de cap família ni cap amistat", ha manifestat.

El dirigent del PPC ha destacat que durant el temps que ha estat president del partit ha defensat els seus principis i no ha renunciat a res. En aquest sentit, ha assegurat que té "la consciència tranquil·la", que ha fet "el que ha pogut" i que ha vist el partit "més il·lusionat que mai i més unit que mai".

Es queda al PP
Sirera ha estat taxatiu quan ha admès que "a vegades no és fàcil assumir el rol que a cada u li toca jugar". De fet, l'encara president del partit ha hagut de renunciar a la seva carrera a la presidència del partit per formar una candidatura d'unitat encapçalada per Alícia Sánchez Camacho. En aquest context, ha dit que aquest dissabte a la tarda deixarà de ser president, moment en el qual una militant li ha demanat que no marxi. Sirera ha assegurat que no ho farà.

"Tothom és important i necessari", ha destacat l'encara líder del PPC. "Això és un partit polític i no es pot dirigir des d'un despatx i no pot ser pilotat per un grup de persones", ha destacat Sirera, qui ha manifestat que 'no hi ha altra fórmula que fer equips'.

Lluna per Cornet
Qui també s'ha acomiadat del seu actual càrrec ha estat Rafael Luna, que serà substituït per Jordi Cornet. Els fins ara secretari general del PP de Catalunya ha dit adéu al seu càrrec després de 12 anys i ha destacat que ja havia expressat la seva voluntat de no seguir. "Els pitjors conflictes són aquells que responen a temes personals", ha remarcat Luna, que ha destacat que té la consciència tranquil·la.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.